Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció keretében örömmel válaszolunk a benned felmerült kérdésekre. Segítünk abban, hogy át tudj lendülni egy-egy kapcsolati elakadáson valamely gyereknevelési vagy más családi helyzetedben. Megmutatjuk, hogy az Erőszakmentes Kommunikáció eszközei hogyan tudnak támogatni abban, hogy békésebbé tehesd kapcsolatodat gyermekeddel, családtagjaiddal, vagy bárki mással.

Konzultációkat jelenleg csak online formában tartunk.
Válaszd ki a számodra szimpatikus beszélgetésvezetőt és jelentkezz a lenti űrlapon!

Milyen helyzetekben érdemes konzultálnod velünk ?

Örömmel segítünk, ha:

 • kíváncsi vagy, hogyan működik az Erőszakmentes Kommunikáció a gyermeknevelésben
 • valamilyen családi helyzetben elakadtál
 • eszközöket keresel, amelyek támogatni tudnak a családi béke megteremtésében
 • konkrét kérdésed merült fel az Erőszakmentes Kommunikáció használatával kapcsolatban
 • korábban jártál már nálunk tréningen, konzultáción vagy más programon, és szeretnél visszajelzést kapni arra, hogy hogyan alakultak kapcsolataid az azóta eltelt időben
 • egyszerűen csak szívesen megismerkednél velünk és beszélgetnél egy jót! 🙂

Ismerj meg minket!

Halmai Kriszta

Halmai Kriszta

EMK tréner, coach

2017 óta tanulom és tanítom az Erőszakmentes Kommunikációt. Számomra ez egy nézőpont, ahonnan nézve egészen új fényben látom önmagamat és kapcsolataimat. Gyermekeimet – Barni (7) és Réka (12) – ebben a szellemben nevelem. Hiszem, hogy ha megtanuljuk kimondani, amit érzünk és amit szeretnénk, könnyedebb és boldogabb lesz a világ!

Petró Zsuzsa

Petró Zsuzsa

alapító, EMK tréner, mediátor

2014 óta szülőknek és gyerekeknek is tanítom az EMK-t, hogy ennek segítségével könnyebben megtalálják azt, ami összeköti őket. Általános és családügyi mediátorként és háromgyermekes anyukaként szerzett tapasztalataim is segítségünkre lesznek ebben az egyéni konzultációk során!
Bővebben itt olvashatsz rólam.

 

Tóth Szilvi

Tóth Szilvi

alapító, EMK tréner

Mióta anya lettem, folyamatosan képzem magam a gyermeknevelés terén és a kamasz lányaim (16 és 18 évesek) is nap mint nap lehetőséget biztosítanak a fejlődésre 🙂 2010 óta tanulom 2013 óta tanítom az EMK-t és segítek a hozzánk forduló szülőknek a rázós helyzetek kigubancolásában.
Ha szeretnél rólam többet tudni, ide kattints 🙂

Velük már beszélgettünk:

Sokkal őszintébb lett a kommunikációm a gyerekeim felé, és ezáltal a saját érzéseimet is jobban meg tudom fogalmazni.

Sára

Már aznap este szeretetet és kapcsolódást éltem meg ugyanabban a helyzetben, amelyben azelőtt hetek óta feszült voltam és tehetetlen. Hálás köszönetem!!

Anna

Mit kell tudni az egyéni konzultációról?

Az egyéni konzultáció online formában történik és egy 60 perces beszélgetést jelent. A konzultációhoz a Zoom alkalmazást használjuk. Fontos, hogy stabil internetkapcsolattal és mikrofonnal rendelkezz, és lehetőség szerint kapcsold be a kamerádat a beszélgetés alatt.

Jelentkezéshez töltsd ki a lenti jelentkezési lapot! Ezt követően a beszélgetésvezető felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessétek a konzultáció időpontját.

Kérdezz minket bátran az egyéni konzultációról, örömmel válaszolunk! Itt érsz el minket: ideirj@egyutterzoneveles.hu

Az egyéni konzultáció díja: 10.000 Ft / 60 perc.

Fizetés: Banki átutalással. Jelentkezés után a beszélgetésvezető felveszi veled a kapcsolatot és elküldi neked az átutaláshoz szükséges adatokat. Befizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amely (mivel alanyi adómentesek vagyunk) 0% ÁFA-t tartalmaz.

l

Jelentkezési lap

  Kivel szeretnél konzultálni?*

  Szeretettel várunk! 🙂 Zsuzsi, Szilvi, Kriszta

  Ha ajándékba adnál egyéni konzultációt, válaszd tematikus konzultációt is magában foglaló utalványunkat, amelyet itt érsz el: