Tematikus konzultáció

A tematikus konzultáción egy Téged érdeklő témát járunk körbe, ezzel kapcsolatban beszélgetünk, kérdezhetsz, vagy átgondolhatjuk közösen a helyzetet, ami épp nehézséget okoz neked a gyermeknevelésben. Természetesen olyan kérdéseket is behozhatsz, amelyek csak tágabban kapcsolódnak a témához. Minden tematikus konzultációnk során az Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) szemléletével dolgozunk, így abban is tudunk Téged támogatni, hogy az EMK-t hogyan alkalmazhatod a saját életedben.

A konzultáció választott témájához kapcsolódóan kapsz majd tőlünk egy egyoldalas áttekintő anyagot is arról, hogy az adott témakört hogyan lehet az EMK oldaláról megközelíteni, milyen támogatást tud adni hozzá ez a szemlélet.

Konzultációkat jelenleg online formában tartunk.
Válaszd ki a Téged érdeklő témát és hogy melyikünkkel beszélgetnél szívesebben, majd jelentkezz a lenti űrlapon!
Ha ajándékba adnád a konzultációt, az utalványra vonatkozó űrlapot töltsd ki!

Választható témák

1.

Amikor kevés a két kezünk, avagy a szülő is ember

Elárasztanak a feladatok? Azt se tudod, hol áll a fejed? Hogyan tudod megőrizni önmagadat a szülőségben? Az Erőszakmentes Kommunikáció szerint ha a „kötelességeinkről” mint saját választásunkról gondolkodunk, akkor mi magunk válunk saját életünk irányítóivá, megtanuljuk felismerni és kitenni a határainkat.

2.

„Nem, nem, nem.” Ha a gyerekünk ellenáll…

Dackorszak? Kamaszkor? Vagy egyszerűen csak gyakran ellenállásba ütközöl? Az Erőszakmentes Kommunikáció szemléletében minden „nem” mögött áll egy „igen”, ami segíthet abban, hogy az ellenállást együttműködéssé alakítsuk.

3.

Tesókérdés együttérzően

Úgy tűnik neked, hogy folyton veszekszenek a gyerekek? Az Erőszakmentes Kommunikáció használata segít abban, hogy megőrizd a nyugalmadat és támogasd a gyerekeket a békés megegyezésben.

Kivel szeretnél konzultálni?

Petró Zsuzsa

Petró Zsuzsa

alapító, EMK tréner, mediátor

2014 óta szülőknek és gyerekeknek is tanítom az EMK-t, hogy ennek segítségével könnyebben megtalálják azt, ami összeköti őket. Általános és családügyi mediátorként és háromgyermekes anyukaként szerzett tapasztalataim is segítségünkre lesznek ebben az egyéni konzultációk során!
Bővebben itt olvashatsz rólam.

 

Tóth Szilvi

Tóth Szilvi

alapító, EMK tréner

Mióta anya lettem, folyamatosan képzem magam a gyermeknevelés terén és a kamasz lányaim (16 és 18 évesek) is nap mint nap lehetőséget biztosítanak a fejlődésre 🙂 2010 óta tanulom 2013 óta tanítom az EMK-t és segítek a hozzánk forduló szülőknek a rázós helyzetek kigubancolásában.
Ha szeretnél rólam többet tudni, ide kattints 🙂

Mit kell tudni a tematikus konzultációról?

A tematikus konzultáció online formában történik és egy 60 perces beszélgetést jelent. A konzultációhoz a Zoom alkalmazást használjuk. Fontos, hogy stabil internetkapcsolattal és mikrofonnal rendelkezz, és lehetőség szerint kapcsold be a kamerádat a beszélgetés alatt.

Ha saját magadnak kéred a tematikus konzultációt, töltsd ki a lenti Jelentkezési lapot! Jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a konzultáció időpontját.

Ha ajándékba adnád a tematikus konzultációt, akkor töltsd ki az utalvány ajándékozásra vonatkozó űrlapot! Az űrlap elküldése és fizetés után elküldjük neked az utalványt, amit ajándékba adhatsz.

I

Ajándékutalvány beváltása
Ha ajándékba kaptál egyéni konzultációra szóló utalványt, írj nekünk az ideirj@egyutterzoneveles.hu e-mail címre, hogy egyeztessük a részleteket!
Az utalványok a vásárlástól számított fél évig válthatók be.

A tematikus konzultáció díja: 10.000 Ft / 60 perc.

Fizetés: Banki átutalással. Befizetés után elektronikus számlát állítunk ki, amely (mivel alanyi adómentesek vagyunk) 0% ÁFA-t tartalmaz.

Kérdezz minket bátran a tematikus konzultációról, örömmel válaszolunk! Itt érsz el minket: ideirj@egyutterzoneveles.hu

l

Jelentkezési lap

Töltsd ki ezt az űrlapot, ha saját magad számára kérsz tematikus konzultációt!
(Ha ajándékba adnád a konzultációt, ide kattints !)

  Melyik témát választod?*

  Kivel szeretnél konzultálni?*

  UTALVÁNY AJÁNDÉKOZÁSA

  Töltsd ki ezt az űrlapot, ha valaki mást szeretnél megajándékozni egyéni konzultációval!
  A megajándékozott fogja kiválasztani a témát és azt, hogy melyikünkkel szeretne beszélgetni. A gomb megnyomása után automatikus visszaigazoló e-mail-t fogsz kapni az utalási adatokkal. A konzultáció díjának beérkezését követően elküldjük neked az elektronikus utalványt, amelyet átadhatsz a megajándékozottnak. A megajándékozott az ideirj@egyutterzoneveles.hu e-mail címen jelentkezhet nálunk, hogy egyeztessük a konzultáció időpontját és a további részleteket.
  Az utalványok beváltási határideje a vásárlástól számított fél év.

   Ha a fenti témáktól függetlenül szeretnél konzultálni velünk, válaszd általános egyéni konzultációnkat, amit itt érsz el: